2014. augusztus 6., szerda

Blog szépítése, érdekesebbé tétele

 Sziasztok manók! Ma reggel kicsit szerkesztgettem a blogot, hogy még érdekesebb legyen és még jobban tetsszen a kedves olvasóimnak, látogatóimnak - vagyis nektek. Nem tudom, ti mennyire kedveltétek meg, amit írok, de remélem szeretitek annyira, hogy akár naponta is ellátogassatok ide. Én személy szerint annyira beleéltem magam a blogolásba, hogy már a fejemben ezernyi ötletek cikáznak a cselekményeket illetően. 
 Hogy a tárgyra is térjek: tegnap este lefekvés előtt olyan ötleteim támadtak, hogy egy-két bónusz fejezetet is írok majd nektek, de mivel nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, szeretnélek megkérni titeket írjátok le mit gondoltok erről az ötletről. Nem kell itt nagy dolgokra gondolni. Nálam a bónusz fejezetek azok nagyjából azt jelentik, hogy más szereplők szemszögéből írom le a történéseket. Persze csak egyes részleteket. 
 Ha még van ötletetek nyugodtan hagyjatok nyomot a blogon és pötyögjetek a klaviatúráitokon egy szép hosszú (vagy akár rövid) kis gondolatmenetet hozzászólásban vagy írjatok a chat-be. Köszönöm az eddigi majdnem 600 látogatót is és köszönöm Jamie-nek is a kedves szavakat! 

Puszi mindenkinek: Katherine.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése